JeugdVideo

De Dijk vlogt over Sint Maarten

Groep 8 van basisschool De Dijk vlogt vanaf deze week voor Regio Noordkop. Elke week kiezen drie leerlingen een onderwerp waarvan ze vervolgens een filmpje maken. Op vrijdag komen ze naar de LOS radiostudio om te vertellen hoe het is gegaan. Daarna wordt de vlog op de site geplaatst.

Het spits werd afgebeten door Bo, Irma en Isis en natuurlijk kozen ze deze week voor Sint Maarten. Samen met de kleuters van de school gingen ze afgelopen maandagmiddag naar De Golfstroom, het woonzorgcentrum waar de school een goede band mee heeft. De leerlingen zijn er vaker te gast en brachten bijvoorbeeld ook bloemen op de Dag van de Ouderen.

Over de vlog: het was even wennen, ze zijn zelf niet helemaal tevreden, maar het was wel leuk om te doen. Volgende week aan het begin even voorstellen en tussendoor iets meer vertellen wat we doen, want zo hoort dat bij vloggen. En dat weten ze ook wel, want vorig jaar hebben ze nog leuk zitten vloggen met voetbalclub AZ. Ach ja, alle begin is spannend!

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button