Hollands Kroon

Extra aanvraagmomenten reisdocumenten

Advertentie:

Door de naderende kerstvakantie is het in de gemeente Hollands Kroon extra druk met het aanvragen van reisdocumenten. Daarom zijn er enkele extra aanvraagmomenten.

Op dinsdag 26 november 2019 kan iedereen van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak terecht in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Dinsdag 3 december 2019 kan dat van 17.00 tot 21.00 uur op afspraak in de Brede School De Oude Boomgaard aan De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. Op deze locaties is de mogelijkheid een identiteitskaart, paspoort en/of rijbewijs aan te vragen. Het is wel noodzaak hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Betalen kan tijdens deze afspraak via een mobiel pinapparaat. LET OP! Een spoedaanvraag is niet mogelijk!

De specifieke eisen verschillen per product. Kijk op de pagina’s voor meer informatie over wat mee te nemen bij de aanvraag.

Paspoort
Identiteitskaart
Rijbewijs

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button