Hollands Kroon

Ieder kind kan leren leren

ACB Autisme Coaching en Begeleiding organiseert op woensdagavond 11 december, van 19.30 tot 20.30 uur, een interessante informatiebijeenkomst met als thema; Ieder kind kan Leren Leren! ACB heeft Praktijk GeNie uit Hoorn uitgenodigd om een presentatie te geven over de, door hun gegeven, zeer waardevolle training ‘Ik Leer Leren’. Een leertraining, voor kinderen in groep zeven en acht en voor jongeren op het VO, welke ook zeker voor jongeren met ASS zeer waardevol kan zijn.

De ‘Ik Leer Leren’ training helpt kinderen en jongeren om makkelijker en efficiënter te leren. Met deze training ontdekken kinderen en jongeren alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Oftewel, ze leren hoe te leren en ontwikkelen hun persoonlijke leerstrategie.

ACB de Opstap helpt jongeren die vastlopen op zowel regulier- als speciaal onderwijs en
ondersteunen ze bij het vinden en volgen van een passende opleiding. ACB motiveert en
stimuleert de eigen kwaliteiten van elke jongere. Leren is om verschillende redenen soms
lastig voor de jongeren, maar ieder kind kan leren leren.

Aanmelden
Ouders en verzorgers kunnen zich aanmelden voor deze informatiebijeenkomst bij info@praktijkgenie.nl. De informatieavond wordt gegeven bij ACB de Opstap, Ooievaarsweg 4 in Nieuwe Niedorp. Voor meer informatie over ACB de Opstap kijk op acb-autismecoachingenbegeleiding.nl.

Meer informatie over Praktijk GeNie is te vinden op praktijkgenie.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button