Den Helder

Kaartje ijsbaan weer veel meer waard

Advertentie:

De ijsbaan keert ook deze winter terug in de Beatrixstraat van Den Helder. Van zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 kan weer worden geschaatst. Ook op de kerstdagen en met oud en nieuw is de baan geopend.

De officiële opening voor genodigden vindt plaats op vrijdagavond 6 december, in aanwezigheid van enkele leden van het college. Tijdens de kerstdagen, op oudjaarsdag en op 1 januari is de baan open van 12.00 tot 17.00 uur en op andere dagen tijdens de kerstvakantie van 09.00 tot 21.00 uur. Kijk voor alle tijden en de speciale activiteiten op ijsbaanbeatrixstraat.nl. Tijdens de kerstvakantie komen de uitzendingen van LOS radio live vanaf de ijsbaan.

Inmiddels zijn de toegangskaarten gedrukt. De entree bedraagt 3,50 euro, maar daarvoor krijgt de bezoeker niet alleen toegang tot de ijsbaan. Het kaartje is, net als voorgaande jaren, veel meer waard. Het kaartje is namelijk ook goed voor gratis toegang tot het Marinemuseum, een gratis tweede hamburger bij McDonald’s en geeft 20 procent korting bij Jamin (vlakbij de baan).

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button