Den Helder

Pop in de Kop 35 vervroegd naar 15 maart

De nieuwe editie van de Helderse muziekquiz Pop in de Kop vindt volgend jaar al in maart plaats. Dat is vroeger dan gebruikelijk en heeft alles te maken met de Halve van Den Helder, zo laat de organisatie weten in deelnemers en belangstellenden.

Op 15 maart 2020 vindt alweer de 35e editie plaats van de quiz. De bedoeling was eigenlijk om deze jubileumeditie te laten plaatsvinden op zondag 5 april, maar dan blijkt Willemsoord ook het toneel van de halve marathon. Het gelijktijdig houden van een populaire en drukbezochte quiz in Studio 62 is dan misschien niet onmogelijk, maar wel lastig. Bovendien zijn er deelnemers die ook graag aan de start van de Halve van Den Helder willen verschijnen.

De organisatie laat verder weten dat er een kleine wijziging plaatsvindt in de huisregels. Het was gebruikelijk dat de winnaars van de quiz gratis mee konden doen aan de volgende editie, maar die regel wordt met ingang van quiz 35 geschrapt. “Gelet op het ruime prijzenpakket voor de top 3, investeren wij deze gelden in de overige deelnemers”, aldus quizmaster Wop van Eis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button