Den Helder

Speculaaspop steunt de scouting

Met de Sint in aantocht is het natuurlijk ook tijd voor speculaas. Bij Scouting Jutters Willemsoord zijn ze er deze week helemaal wild van, want ze verkopen speculaaspoppen van Bakker Bos en wie zo’n pop koopt steunt daarmee de vereniging.

De actie loopt nog tot en met 16 november, met als afsluiter de verkoopactie bij Banketbakkerij Bos, tijdens de intocht van Sinterklaas. “Met elke aankoop steunt de klant Scouting Jutters Willemsoord. De opbrengsten kunnen wij goed gebruiken voor het onderhouden of vervangen van spelmateriaal en het opknappen van de kampvuurkuil”, laat Michel Raven van de scouting weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button