Hollands Kroon

Laptop voor Speeltuin Helderse Buurt

Advertentie:

Hippolytushoef – Voorzitter Björn Ham van Speeltuinvereniging Helderse Buurt deed via de website van de Hollands Kroonse Uitdaging de volgende aanvraag. Om het voor het secretariaat makkelijker te maken privé en speeltuin uit elkaar te houden vroeg hij een goede, eventueel gebruikte, laptop.

Kim Bakkum van Hollands Kroonse Uitdaging partners ICT vanaf Morgen is ‘meelezer’ van deze aanvragen. Wat inhoudt dat zij, net als de matchgroepleden, de aanvragen voorbij ziet komen. Zij reageerde en gaf aan dit in het wekelijks overleg te zullen vragen. De social enterprise uit Alkmaar geeft namelijk een deel van de spullen die zij refurbishen weg aan goede doelen. Het antwoord was positief.

Zo kon Björn een zo goed als nieuwe laptop ophalen in Alkmaar. Op bijgaande foto staat de overhandiging. Natuurlijk werd hem in het kort verteld wat ICT vanaf Morgen allemaal doet. Deze informatie is ook digitaal te verkrijge op www.ictvanafmorgen.nl.

Nieuw is dat ICT vanaf Morgen ook repareert. Dit doen zij voor particulieren en bedrijven. Zie daarvoor www.ictvanafmorgen.nl/reparaties/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button