Den HelderSport

Ook jubileumreceptie TVJ afgelast

Julianadorp – De recent aangescherpte maatregelen om de gevolgen van het coronavirus te beperken zorgen opnieuw voor vele afgelastingen. Wijnproeverijtjes, politieke overleggen, bijeenkomst voor evenementen en nu ook de jubileumreceptie van Tennisvereniging Julianadorp gaan niet door.

“Helaas moeten wij in het licht van de oplopende besmettingen, met als gevolg strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, besluiten de receptie van 20 november aanstaande in het kader van het 50-jarig bestaan van tennisvereniging Julianadorp te annuleren”, zo laat het bestuur van de vereniging weten.

“Het is niet mogelijk om op een veilige en verantwoorde wijze deze receptie te organiseren. De zaal van MFC ’t Dorpshuis is in de huidige situatie (met onder meer verplichte vaste zitplaatsen) met het aantal te verwachten deelnemers te klein voor het houden van deze bijeenkomst. Wij gaan proberen dit later opnieuw te organiseren.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button