Den Helder

Startbijeenkomst nieuwe ‘Samenloop’ geannuleerd

Den Helder – De startbijeenkomst voor het Helderse alternatief voor de “Samenloop voor Hoop” gaat woensdagavond niet door, zo maakt de organisatie bekend. Directe aanleiding zijn de recent verscherpte coronamaatregelen.

Het estafette wandelevenement “Samenloop voor hoop”, wat vanuit het KWF werd gedragen en georganiseerd door diverse organisaties vanuit het land, is niet meer. Dit evenement had niet alleen als doel geld op te halen voor Kankeronderzoek, maar ook de beleving met elkaar was belangrijk.

Het bestuur van de Helderse loop heeft, met bijna alle bestaande vrijwilligers, uiteindelijk besloten op eigen initiatief een doorstart te maken met een in een ander jasje gestoken wandelestafette. De organisatie heet “stichting Den Helder Staat” en “Met elkaar, voor elkaar” is het motto. De wandelestafette duurt geen 24, maar 12 uur en als alles door kan gaan vindt deze plaats op 18 juni 2022. Niet meer in het Timorpark, maar in de omgeving van Hotel Den Helder.

Nieuwsgierig? Deelnemen? Helpen als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar bestuur@denhelderstaat.nl. Meer informatie is te vinden op www.denhelderstaat.nl. Zodra het weer is toegestaan, wordt alsnog een startbijeenkomst georganiseerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button