Uitgaan

Rondleiding en Jazz op natuurgebied De Nollen

Den Helder – De eerste Winterzondag van het Nollenproject is op zondag 27 november met livemuziek. De Nollen is dan van 12:00 tot 19:00 uur geopend met om 13:00 en 15:00 uur een rondleiding door een gids. Na de rondleiding kunnen de bezoekers in de gezellige ontvangstruimte genieten van de Texelse Jazzband Eline onder het genot van een drankje, verschillende borrelhapjes en huisgemaakte soep.

De vierkoppige band neemt de toehoorders mee in een wereld van zowel zwoele jazz, fijne struts en swingende bossa nova. Deze gezellige sfeermakers spelen regelmatig op hun thuiseiland Texel, maar maken ook uitstapjes naar de “overkant”. Met veel plezier spelen de muzikanten songs van onder andere Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Louis Jordan. De eerste set is om 14:30 uur. De band bestaat uit Henk Vroom (contrabas), Bende Wiglema (gitaar), Michiel Dijkman (gitaar) en Eline Jongejan (zang).

Reserveren
Reserveren voor de rondleiding kan via info@projectdenollen.nl. De entree inclusief een rondleiding 12,50 euro en voor houders van een museumjaarkaart is dit gratis. Voor bezoekers die alleen voor de band komen is de toegang gratis.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button