Den HelderHollands Kroon

Aanvraag identiteitsmiddelen alleen mogelijk voor spoedgevallen

Regio Noordkop – Iedere gemeente gaat anders om met de corona lockdown maatregelingen. In Den Helder en Hollands Kroon zijn voorlopig alleen ‘spoedgevallen’ welkom.

Gemeente Den Helder laat weten dat zij beperkt open zijn de komende weken. Het aanvragen van het rijbewijs, paspoort of de identiteitskaart is mogelijk, maar alleen voor spoedgevallen. Met spoedgevallen bedoelt de gemeente de identiteitsmiddelen welke binnen een aantal weken verlopen. Daarbij is de gemeente druk bezig met uitzoeken of het maken van pasfoto’s in drogisterijen nog mogelijk is.

Bij de gemeente Hollands Kroon geldt dezelfde regel. Inwoners met een bijna verlopen identiteitsmiddel vallen onder spoedgevallen. Zij kunnen telefonisch een afspraak maken via 088-3215000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button