Sport

Belangrijke winst voor HCSC

Advertentie:

Den Helder – HCSC won in de derde klasse met 1-0 van EDO. De schutter was Cross Tomasouw. Door deze winst laat het team van trainer Michel Kakisina weer zien dat het echt wel uitstekend voor de dag kan komen.

Vorige week ging het fout en moest het team van Kakisina zich zorgen gaan maken dat het in de staartgroep terecht kwam. De opdracht tegen de Haarlemmers was dan ook simpel: honderd procent inzet en deze keer wel de drie punten veroveren. Vanaf de eerste minuut werd het initiatief dan ook genomen. Kakisina zag het met toenemend plezier aan en stelde na afloop dan ook terecht de vraag waarom zijn team niet iedere week dit zelfvertrouwen uitstraalde. De inzet was indrukwekkend. Na een dik kwartier werd er ook uitstekend spel getoond. Vlak voor de pauze kon Cross Tomasouw scoren na een goed opgezette aanval.

De thuisploeg zakte in de tweede helft iets terug. Wel waren er nog steeds goede kansen. Na afloop was er opluchting. Kakisina wees er terecht op dat zijn team heel hard had gewerkt tot de laatste minuut. En dat er deze keer niets werd weggeven.

HCSC is de komende twee weken vrij van verplichtingen. Daarna wacht op zaterdag 24 februari de uitwedstrijd tegen Reiger Boys.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button