Uitgaan

Elvis zorgt voor spektakel in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Opnieuw weet Elvis de gemoederen in beroering te brengen. Voor een groot Elvis spektakel moet men vrijdag 1 december in Den Helder zijn. Drie prijswinnende Elvis Tribute Artiesten uit verschillende landen en tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf op een bepaald moment bekroond tot de beste van de wereld (uitgezonderd natuurlijk de échte Elvis), nemen hun publiek mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70.

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Pas 20 jaar oud en nu al een uitpuilende prijzenkast. Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis optreden en vierde werd.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende fenomenale 10-koppige Graceland Band, die al jarenlang getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring. Van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’ kan het gevoel van live-muziek beleefd worden.

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via Kampanje.nl en zal plaatsvinden in de Variopoolzaal van Theater De Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder. Elvis Presley, ook wel ’the king of rock and roll’ genaamd, overleed naar het verluidt in 1977, maar wordt nog regelmatig gesignaleerd. Kaartverkoop is uitsluitend via de website.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button