Hollands Kroon

Noordkop Radio met herstart coronajournaal

Advertentie:

Regio Noordkop – Noordkop Radio zend vanaf morgen 16 december op werkdagen tussen 09:00 en 10:00 uur weer het programma Noordkop Nieuws uit met daarin opgenomen het Coronajournaal, zoals dat eerder dit jaar ook al gebeurde.

De maandagavond aangekondigde maatregelen door minister-president Mark Rutte, met betrekking tot COVID-19, zullen ongetwijfeld ook een grote impact hebben op de inwoners van Hollands Kroon. Noordkop Radio brengt inwoners op de hoogte van de laatste stand van zaken binnen de gemeente en geeft het woord aan ondernemers die last ondervinden van de opgelegde maatregelen.

Noordkop Nieuws wordt herhaald tussen 17:00 en 18:00 uur. Als ondernemer in Hollands Kroon een ervaring delen met de luisteraars? Bel op werkdagen tussen 09:00 en 10:00 uur met de studio via 0227-821302 of mail naar studio@noordkopradio.nl. “Ook horen we graag verhalen van ludieke initiatieven die mensen ontplooien om tijdens de komende kerstdagen toch iets aparts te doen, binnen de geldende regels.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button