Den Helder

Rijkswaterstaat organiseert webinar over Lange Jaap voor inwoners Den Helder

Den Helder – Rijkswaterstaat organiseert nog voor de kerst een webinar waarin inwoners vragen kunnen stellen over de Lange Jaap. Dit laat het college B&W van de gemeente Den Helder weten. Naar alle waarschijnlijkheid zal de webinar plaatsvinden op 21 december, maar de precieze tijd en vorm van de bijeenkomst is nog niet duidelijk.

De gemeente heeft in principe niets te maken met de organisatie van de webinar, tenzij Rijkswaterstaat hen vraagt om ook iets bij te dragen. De bedoeling is dat vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat de inwoners gaan inlichten over de situatie rondom de vuurtoren, onder andere door het beantwoorden van vragen. Dat de gemoederen wel eens hoog op kunnen lopen zal voor hen ook geen verrassing zijn: “Het gaat ook om een stukje verantwoording.”, zo laat gemeente woordvoerder Joyce in ’t Veld weten. De verwachting is dat Rijkswaterstaat deze week nog met een uitnodiging komt voor de inwoners.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Waar we dan vrolijk mogen aanhoren dat het hun spijg maar dat er niets meer asn te doen valt en de Jaap gesloopt moet……

Back to top button
%d bloggers liken dit: