Den HelderZakelijk

Supermarkt Jumbo komt naar Julianadorp

Julianadorp – Supermarktketen Jumbo komt naar de gemeente Den Helder en dat zullen veel inwoners goed nieuws vinden. Op social media klonk de afgelopen jaren al vaker de roep om Jumbo en telkens als er ergens een winkel vertrok, kwam de geruchtenstroom weer op gang. Altijd bleek het niet te kloppen, maar begin maart opent een filiaal in Julianadorp.

Hoewel Jumbo zelf officieel nog niets wil melden, weten ondernemers in De Riepel dat de supermarkt onderdak vindt in de voormalige Aldi. De keten is inmiddels begonnen met het werven van personeel, zo blijkt uit de lijst met openstaande vacatures. Zo wordt gezocht naar een versleider, een teamleider Kassa en Service en een teamleider Goederenverwerking.

Wie belt voor meer informatie over de vacatures krijgt te horen dat het werk begin maart start. Daar valt dus uit af te leiden dat rond die datum de supermarkt opent. De officiële reactie van Jumbo is nog wat terughoudend: “Jumbo houdt altijd de ogen op voor nieuwe locaties in heel Nederland. Indien er een verhuizing plaatsvindt of een nieuwe winkel geopend wordt, maken we dit bekend middels een persbericht. Tot die tijd doen we geen mededelingen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Ik zie dat de vacatures eraf gehaald zijn.. Ze zijn vast van de aandacht geschrokken. Hopen dat het waar is!

Back to top button
%d bloggers liken dit: