Uitgaan

Café de Zaak uit Julianadorp introduceert ‘The Masked Bartender’

Advertentie:

Julianadorp – Een nieuw seizoen van het populaire tv-programma ‘The Masked Singer’ gaat vrijdag 10 november van start. Café De Zaak uit Julianadorp speelt hier 11 november op in met een nieuw concept: ‘The Masked Bartender’. De vraag is eigenlijk hier ook simpel: wie zit er in het grote mooie, maar ook warme pak achter de toog in De Zaak?

“Het creëren van leuke interactie met onze bezoekers en daarmee een supergezellige avond maken, is de hele opzet”, vertelt Ashley van Strien van café De Zaak. “In plaats van BN’ers, vind je bij ons geweldige BNK’ers: Bekende NoordKoppers. De eerste ‘Masked Bartender’ gaat wel zingen maar is geen zanger, en dat is ook geen must voor de andere personen die in het pak gehesen gaan worden. Hoe onze bezoekers erachter komen wie dat zijn? Door vooral goeie vragen te stellen en goed op te letten wat er te horen en te zien is.” Uiteraard worden de stemmen bij Café De Zaak ook vervormd, want dat is wel de grootste valkuil.

Café De Zaak organiseert het evenement op drie avonden: zaterdag 11 november, zaterdag 25 november en een klapper tijdens het Glitter Kerstbal op zaterdag 23 december. Bij die laatste avond zijn er twee ‘Masked Bartenders’ in De Zaak. Alle avonden is er een dj bij en DJ Luke trapt zaterdag 11 november af.

Opening
DJ Luke begint zaterdag 11 november vanaf 20:30 uur met het draaien van zijn plaatjes. Niet lang daarna zal de ‘Masked Bartender’ zich presenteren en kan het gissen van start gaan. Uit de goeie ‘gissers’ wordt een winnaar gekozen en diegene krijgt een leuk prijsje. “We horen al veel mensen die toch wel erg nieuwsgierig zijn en een gezellige avond willen beleven. Het kan dus wel eens extra warm worden voor de persoon in het pak als De Zaak vol staat”, lacht Ashley.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

1 reactie

  1. Leuk hoor!! Dit zijn echte horeca mensen die wat organiseren om hun zaak gezellig te maken en zo klanten trekken. Ik wens ze heel veel succes want dat gun ik ze van harte!!

Wellicht ook interessant

Back to top button