Hollands Kroon

Denk mee over duurzaam Hollands Kroon

Hollands Kroon – Er ligt voor de gemeente Hollands Kroon een grote opgave om groene energie op te wekken. In Hollands Kroon is dat al goed zichtbaar, zoals met het windmolenpark in de Wieringermeer. Daarmee draagt de gemeente flink bij aan de landelijke opgave, maar, zo benadrukt de gemeente: “we zijn er echter nog niet!”.

Er is meer nodig, stelt de gemeente. “Bijvoorbeeld door plekken van omvang te vinden waar we zonnepanelen kunnen plaatsen.” Om de mogelijkheden voor extra opwek van groene energie te verkennen, zijn er twee bijeenkomsten. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te denken op:

22 januari 2020, 19:00 – 22:00 , Wieringerwerf, Leven van de Wind, Oosterterpweg 12.
5 februari 2020, 19:00 – 22:00, Anna Paulowna, De Ontmoeting (MFA), De Verwachting 1.

Aanmelden via de website van de gemeente is noodzakelijk, er is plek voor 30 deelnemers per bijeenkomst. “We hopen op een goede opkomst”, zegt wethouder Duurzaamheid Theo Meskers. Klik hier voor meer informatie.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button