Den Helder

Geen enkele huurder uit woning gezet op grond van huurschuld

Advertentie:

Den Helder – Woningstichting noch Helder Vastgoed hebben in 2019 huurders uit hun woning gezet op grond van huurschuld. Om dit resultaat te bereiken hebben de medewerkers van Helder Vastgoed BV samen met medewerkers van de afdeling Sociaal Domein van de gemeente Den Helder alles op alles gezet om voor huurders met betalingsproblemen maatwerkoplossingen te vinden.

Toch bleef het aantal uitzettingen spijtig genoeg niet bij nul. Eén huurder verloor z’n woning op grond van overlast en vier huurders maakten zich schuldig aan het telen van hennep, al of niet in combinatie met druggerelateerde criminaliteit.

In geval van druggerelateerde criminaliteit in of vanuit de woning is Woningstichting / Helder Vastgoed onverbiddelijk en volgt ontbinding van het huurcontract.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button