Den HelderJeugd

Jongeren gezocht voor Gouden Kans

Advertentie:

Den Helder – Gezocht: jongeren uit Den Helder die deel willen nemen aan Het Gouden Kans project. Dat is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die gedurende zes maanden, 20 uur per week beschikbaar zijn. Jongeren die bijvoorbeeld een tussenjaar hebben en zoeken naar een leuke en zinvolle manier om uit te zoeken wat de toekomst te bieden heeft, of werk zoeken en extra vaardigheden willen leren.

Speciaal voor jongeren is het “Gouden Kans Project” gestart. Het is een uniek initiatief in onze regio. Jongeren krijgen kans om op een vernieuwende manier hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Voor organisaties is het een mogelijkheid om jongeren aan te trekken en samen een maatschappelijk project op te pakken.

Jongeren en organisaties kunnen zich nu aanmelden via www.goudenkansproject.nl . Op 3 februari start voor de jongeren een groep in Den Helder. Hiervoor zijn in totaal 25 Gouden tickets beschikbaar. Wees er snel bij want een aantal tickets zijn al vergeven. Het hele traject is gratis.

Talenten ontwikkelen
Jongeren doen in het Gouden Kans project in zes maanden tijd werkervaring op. Ze beginnen met een gezamenlijke startweek om elkaar en zichzelf beter te leren kennen. Ook volgen ze een inspirerend workshop programma om interesses, talenten en doelen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tenslotte zetten ze zich bij verschillende organisaties samen met andere jongeren in voor een maatschappelijk project. Zo kunnen ze van elkaar leren. Het biedt jongeren een kans om ervaring op te doen en een duidelijker beeld te krijgen voor een toekomstperspectief.

Den Helder zoekt nog organisaties met een sociale of duurzame uitdaging waar zij een team van jongeren aan kan koppelen. Kijk voor meer informatie op www.goudenkansproject.nl/voor-organisaties.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button