112

Kluis weggenomen bij Wieringermeerruiters

Advertentie:

Middenmeer – “Chapeau!!! Heel stoer om bij een vereniging in te breken. Hulde! Hebben jullie enig idee hoe een vereniging aan geld en spullen komt? Vast niet”.

Klare taal die vermeld staat op de facebookpagina van de Wieringermeerruiters. Zij zijn zeer boos op diegene die in de nacht van maandag op dinsdag een kluis van de vereniging hebben gestolen.

Niet alleen de kluis is weg, maar ook zijn er vernielingen aangericht. “Alles is opgebouwd en wordt gerund door vrijwilligers en dit wordt in één nacht even om zeep geholpen”, aldus de vereniging. Op hun facebook zijn foto’s geplaatst van de daders. Er wacht diegene bij het openen van de kluis wel een verrassing. Er zit namelijk niets in.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button