Den Helder

Rabobank blijft founding partner Helderse Uitdaging

Den Helder – Rabobank Kop van Noord-Holland blijft de komende drie jaar founding partner van de Helderse Uitdaging. Bovendien is de jaarlijkse bijdrage verhoogd van € 5.000, – naar € 7.500, -.

Bestuurslid Greet-Kolhorn Blijleven is enorm enthousiast: “Het afgelopen jaar zijn we met grote sprongen vooruit gegaan. We hebben ruim 200 matches gemaakt en hebben negen nieuwe sponsoren aan ons weten te binden. Zonder geld is er ook geen Uitdaging, dus we zijn enorm blij met de toezegging van de Rabobank dat ze ons de komende drie jaar blijven steunen als founder. Want iets goed doen voor een ander maakt ondernemen echt waardevol.”

“We hebben er geen seconde over na hoeven denken om dit geweldige initiatief te blijven ondersteunen,” zegt Harry Nieuwenhuizen, directievoorzitter van Rabobank Kop van Noord-Holland. “Het past helemaal bij ons coöperatieve missie, wij zetten ons graag buitengewoon maatschappelijk in. Daarbij heeft de Helderse Uitdaging zich het afgelopen jaar meer dan bewezen. De Beursvloer die ze vorig jaar organiseerde was echt een fantastisch evenement. Ik vond de dynamiek tussen ondernemers en vrijwilligers echt bijzonder. Dit jaar zijn wij ook zeker weer van de partij.”

Verbindend
De Helderse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven met lokale stichtingen, verenigingen, instellingen, overheden en scholen. Vervolgens helpen de bedrijven de maatschappelijke organisaties door menskracht, materialen, diensten en (niet-financiële) middelen beschikbaar te stellen.

Meer informatie over de Helderse Uitdaging op www.helderseuitdaging.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button