SportZakelijk

Rabobank blijft sponsor van Tour de Lasalle

Advertentie:

Den Helder – De komende twee jaar kan Stichting Tour de Lasalle weer rekenen op sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. Onlangs tekende Wim Cooke, voorzitter van de Tour de Lasalle, de sponsorovereenkomst. Werner van Dongen van Rabobank vindt het mooi lokaal betrokken te zijn bij de oudste wielerkoers van de Kop van Noord-Holland.

“Rabobank draagt niet alleen bij in financiële middelen, we denken ook graag mee”, vertelt Werner. “Zo hebben wij meegedacht over het duurzaamheidsplein, dat op zondag 7 juni gerealiseerd wordt op het Sumatraplein aan de Javastraat. Hier is van alles te doen in het kader van duurzaamheid en kunnen bezoekers genieten van live muziek en een drankje. Zo is het evenement niet alleen aantrekkelijk voor mensen met een fietshart, maar voor iedereen die van gezelligheid houdt.”

De Tour de Lasalle is inmiddels uitgegroeid tot één van de sportiefste hoogtepunten in de regio Den Helder. Alle renners die meedoen aan de Tour de Lasalle maken er ieder jaar weer een leuke en sportieve strijd van. Op donderdagavond 4 juni is de speciale Rabo etappe. De 66e editie is dit jaar van 4 tot en met 7 juni. Meerijden of de rijders aanmoedigen? Kijk voor meer informatie op www.tourdelasalle.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button