Hollands Kroon

Uitspraak over breedband in Hollands Kroon uitgesteld

Hollands Kroon – De rechtbank in Haarlem heeft laten weten dat zij zes weken extra de tijd neemt om een standpunt in te nemen in de rechtszaak die FiberNH tegen de provincie heeft aangespannen. Dit betekent dat de uitspraak van de rechter pas verwacht wordt rond 20 februari.

Een tegenvaller, aangezien iedereen al lange tijd zit te wachten op deze uitspraak. De uitspraak van de rechtbank heeft immers invloed op het vervolg van het glasvezelproject in Hollands Kroon. Nadat de rechtbank uitspraak heeft gedaan hebben partijen nog zes weken de tijd om te besluiten of zij in hoger beroep gaan. “Al met al betekent dit dat pas eind maart / begin april iets denken te kunnen zeggen over de verdere voortgang”, meldt Breedband Hollands Kroon op haar website.

De aanleg in Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard gaat ondertussen gewoon door. Het grootste deel van dit gebied is inmiddels aangelegd en de omgeving Barsingerhorn/Haringhuizen komt binnenkort op de planning, ongeacht de uitspraak van de rechtbank.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button