Uitgaan

Single Night bij restaurant Deugeniet uit Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Connecting Love organiseert zaterdag 23 maart de zesde editie van Single Night bij restaurant Deugeniet in Den Helder. Alleenstaanden kunnen van 19:00 tot 21:00 uur op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen.

Organisator Christa de Lange kijkt uit naar het evenement: “Heb jij alle datingsapps uitgespeeld, maar ben jij ‘de ware’ nog niet tegengekomen? Dan is dit het moment om jouw telefoon aan de kant te leggen en de echte wereld in te duiken. Voor een slow-date avond vol nieuwe ontmoetingen.”

Bij slow-daten ligt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van haastig van de ene date naar de andere date te gaan, geeft slow-daten de ruimte om wat dieper met elkaar in gesprek te komen. Per match krijgen de singles twintig minuten tijd de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Voldoende tijd om een goede eerste indruk te krijgen en niet te lang, als de match er toch niet helemaal blijkt te zijn.

Aanmelden
Voordat Christa en haar collega’s op zoek gaan naar de juiste match, hebben ze wat informatie over de deelnemers nodig. “Geen zorgen, we vragen niet naar je diepste geheimen”, vertelt ze. “Ben jij ook op zoek naar de juiste partnermatch? Meld je dan aan via info@connectinglove.nl.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button