Den Helder

Vertraging aanbesteding stadhuis nog maar een week

Advertentie:

Den Helder – De vertraging bij de aanbesteding van het nieuwe stadhuis voor Den Helder is korter dan werd gedacht. Dat blijkt uit een brief van het college aan de gemeenteraad.

Het architectenbureau dat als zesde was geplaatst en alsnog de kans kreeg om in te schrijven voor de aanbesteding van het stadhuis in de gebouwen 66 en 72 zal geen gebruik meer maken van de inschrijving. Directeur Fredinand Vreugdenhil van Zeestad heeft aangegeven, dat de vertraging zoals in december aangegeven nu slechts een week zal bedragen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft middels een raadsinformatiebrief aangegeven dat de selectie van de architect voor het stadhuis op Willemsoord nu geen vertraging oploopt van twee maanden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button