112

Auto te water op de N241

Schagen – De hulpdiensten moesten in de nacht van vrijdag op zaterdag in actie komen op de N241, ter hoogte van Schagen. Rond 04:20 uur kwam een melding van een auto (Dodge Ram) die te water was geslagen. Onder meer politie, brandweer met drie voertuigen, hulpverlenende voertuigen met een duikploeg van Heerhugowaard, ambulances en een traumaheli werden opgeroepen.

De hulpverleners hebben in de sloot gezocht naar slachtoffer(s), maar er werd niemand aangetroffen. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De Dodge is rechtdoor over de rotonde gegaan en de bestuurder is vermoedelijk de macht over het stuur verloren. De auto belandde op z’n kop in de sloot.

De berger heeft met twee wagens van Haulo Berging de Dodge uit het water getakeld. De N241 is enige uren afgesloten geweest. De brandweer kwam met de spuitwagen vast te zitten in de berm, maar kon met hulp van de berger weer verder.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button