Den HelderOverige

Kunstwerken omruilen bij de Kunstuitleen

Den Helder – “Nederland nog langer in lockdown.” Dit was de boodschap die Nederland afgelopen dinsdagavond te horen kreeg. Het is nodig om het aantal corona-besmettingen verder te laten dalen. Omdat de lockdown verlengd is tot 7 februari wil de Kunstuitleen Den Helder mensen toch de gelegenheid bieden kunstwerken te komen omruilen.

Via de website kunnen geïnteresseerden uitkiezen welk kunstwerk zij graag willen lenen. Zij sturen een e-mail naar info@kunstuitleen-denhelder.nl waarin de code en titel van het kunstwerk vermeld moet worden. Wanneer deelnemers deze e-mail voor elke woensdag van de week toesturen dan zorgt de Kunstuitleen dat het kunstwerk klaar staat. De kunstwerken zijn op te halen op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur bij de deur.

Op de deur hangt een briefje waarop het telefoonnummer van Lijstenmakerij Mellema staat, dit telefoonnummer kan dan worden gebeld en dan komt de medewerker van de Kunstuitleen de kunstwerken bij de deur overhandigen. Het is natuurlijk niet ideaal om via de website een kunstwerk uit te kiezen, omdat een kunstwerk het best te  beoordelen is in de werkelijkheid. Omdat dit nu niet mogelijk is, hoopt de Kunstuitleen mensen op deze manier toch van dienst te kunnen zijn.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button