Den Helder

Gebruikers van ingesprek.denhelder.nl beoordelen het platform met een 6.5

Advertentie:

Den Helder – Gebruikers van ingesprek.denhelder.nl geven gemiddeld een 6,51 aan het platform. Dit blijkt uit het evaluatierapport dat is ingevuld door 171 personen.

De mannen zijn met 58,5 procent het actiefst in het evaluatierapport van ingesprek.denhelder.nl. De vrouwen doen voor 35,7 procent mee aan de evaluatie. Van de respondenten kwam maar liefst 45 procent van bewoners binnen de Linie. De inwoners van Julianadorp waren met 19,9 procent vertegenwoordigd, gevolgd door Nieuw Den Helder (17,5%), De Schooten (13,3%) en Huisduinen (3,5%). Van buiten de gemeente deed 1,8% mee aan de evaluatie. Interessant is dat van de deelnemers 70,2% 56 jaar of ouder is en van 46 tot en met 55 deed 17% mee. Deelname beneden de 46 jaar is nog geen 10%.

Nog geen 40% heeft er vertrouwen in dat de gemeente iets doet met de ideeën of reacties. En meer dan de helft vindt het niet duidelijk hoe de gemeente met de reacties of ideeën omgaat. Meer dan 70% van de deelnemers vindt ingesprek.denhelder.nl gemakkelijk in het gebruik.

Vervolg
Volgens de gemeente leverde de evaluatie waardevolle informatie op waarmee het platform kan worden verbeterd. Na de zomervakantie zal een plan worden gepresenteerd voor het verbeteren van ingesprek.denhelder.nl. Informatie volgt later. Alle resultaten van het onderzoek zijn hier terug te lezen.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

2 reacties

  1. Het aantal gebruikers van ‘ingesprek.denhelder.nl’ en het aantal deelnemers aan de evaluatie is, zoals te verwachten, zo gering dat de cijfers geen enkele waarde hebben.

Wellicht ook interessant

Back to top button