Den HelderSport

Nieuwe tenues voor HCSC

Den Helder – Voetbalclub HCSC uit Den Helder heeft de nieuwe tenues en shirtsponsors voor 2023 gepresenteerd. Dit jaar viert de vereniging tevens haar 75-jarig bestaan.

Het jubileumjaar is afgetrapt met de presentatie van het nieuwe tenue. De sponsorcommissie, bestaande uit Arno van de Bovenkamp en Dennis Vonberg, hebben 5 shirtsponsors aangetrokken om dit te realiseren: De Klimop, Lascentrum NHN, Reus Sport, Van der Wal en De Jong Assurantiën. De hele vereniging gaat terug in het originele blauw-wit-blauw.

“Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee”, zo schrijft het bestuur op de website. “Vanaf de komende competitiewedstrijden zijn onze teams te bewonderen in deze mooie tenues van Stanno.” De verdere voetbalkleding is verkrijgbaar bij Reus Sport.  

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button