112Den HelderVideo

Autobrand schokt de buurt (video)

Advertentie:

Den Helder – Een harde knal en daarna een wegrijdende auto deden omwonenden opschrikken. Niet veel later stonden twee auto’s in lichterlaaie aan de Treilerstraat. De melding kwam maandagavond om kwart voor elf binnen bij de politie.

Mensen in de buurt zijn vooral geschrokken. In een rustige buurt als deze hadden ze het eigenlijk niet verwacht. Omwonenden waren er snel bij, maar helaas niet snel genoeg om de auto’s te redden. De meeste buurtbewoners denken dat het waarschijnlijk om een aangestoken brand gaat. Of er een verband is met de autobranden in de Visbuurt valt niets te zeggen.

De politie laat in een persbericht weten dat er een onderzoek naar de toedracht van de autobranden loopt. Forensisch onderzoek moet uitwijzen of het om brandstichting gaat. Verder roept de politie op om alle informatie en ook videobeelden van de buurt te delen.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button