JeugdSport

Voorbereidingen voor schoolvoetbal Den Helder van start gegaan

Advertentie:

Den Helder/Julianadorp – De voorbereidingen voor het schoolvoetbaltoernooi zijn in gang gezet. Alle basisscholen uit Den Helder en Julianadorp hebben een uitnodiging ontvangen. Teams kunnen zich tot 9 februari inschrijven, zodat de programma’s gemaakt kunnen worden.

Voor de 95ste keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april 2024 om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De scholen kunnen vijf verschillende categorieën inschrijven: Jongens Bovenbouw (JB), Meisjes Bovenbouw (MB), Jongens Onderbouw (JO), Meisjes Onderbouw (MO) en Meisjes/jongens Onderbouw (MJO). De organisatie heeft de woensdagen 27 maart, 3 april en 10 april aangewezen als speeldata. Mocht één van deze datums door bijvoorbeeld weersomstandigheden uitvallen, dan wordt die speeldag verplaatst naar 17 april.

Stichting Schoolvoetbal Den Helder heeft nog een aantal posities openstaan. Zo zijn ze nog op zoek naar begeleiders/coaches voor de teams. Ze kunnen zich aanmelden bij de scholen of op de website van Stichting Schoolvoetbal Den Helder. Zonder begeleiders/coaches kunnen de scholen geen teams inschrijven, waardoor er kinderen worden teleurgesteld. Ook is de stichting nog op zoek naar scheidsrechters/spelbegeleiders. Deze kunnen zich aanmelden via de website. Tevens kunnen op deze site alle wedstrijdprogramma’s worden bekeken.

Samenwerking tussen voetbalclubs
Ook dit jaar kan de organisatie weer op vele enthousiaste sponsors  rekenen. Daardoor is het opnieuw mogelijk voor alle kinderen om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen, schoolvoetbal blijft voor elk kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die tevens mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC, FC Den Helder. En natuurlijk de vele vrijwilligers van de schoolvoetbalstichting.

Meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi is te vinden op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button