112

Drukke zaterdag voor Helderse politie

Den Helder – De politie van Den Helder had het zaterdag aardig druk. Zo werd een 15-jarige jongen rond 15.00 uur beroofd op de Basstraat. Hij had een afspraak om een telefoon te kopen en toen hij deze wilde kopen is het geld van hem afgepakt. Hij heeft aangifte gedaan en het onderzoek loopt. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die informatie hebben over deze beroving.

Iets gezien zaterdagmiddag in de omgeving van de Basstraat, dat te maken kan hebben met bovenstaande beroving? Bel dan met de recherche in Den Helder via tel. 0900-8844. Vermeldt er svp zaaknummer 2020031564 bij. Liever anoniem bij het delen van informatie? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel. 0800-7000.

Een automobilist verloor bij het verlaten van de Waddenzeestraat de macht over het stuur en kwam zodoende met zijn auto op de kop terecht. Gelukkig was er geen sprake van letsel. De politie kreeg ook meerdere meldingen van huiselijke twisten. Hier hebben agenten bemiddelend opgetreden.

Ook kwam een melding binnen van een persoon die het niet meer zag zitten en medicijnen had ingenomen. “Wij zijn de woning ingegaan en de persoon is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis”, zo meldt de politie via Facebook. Een 18-jarige man reed in een auto terwijl in zijn lichaam sporen van drugs zaten. Hij is aangehouden en er is bloed afgenomen. Agenten zagen verder een snorfiets rijden en wilden de bestuurder controleren. Deze ging er echter vandoor, maar na een tijdje zagen ze hem weer. “Wij hebben hem toen doen stoppen en gecontroleerd. Hij bleek een vuurwapen te dragen. De man is aangehouden en op het bureau weigerde hij zijn medewerking aan een bloedonderzoek. De man krijgt een aantal processen-verbaal, onder meer voor de diverse verkeerszaken.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button