112

Twee personen gestoken op Willemsoord (update)

Advertentie:

Den Helder – Even voor 04.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, werd bij de politie gemeld dat er een steekincident had plaatsgevonden op Willemsoord nabij de horecagelegenheden. Twee mannen zouden hierbij gewond zijn geraakt.

De twee gewonden, een 19-jarige en een 22-jarige man, beiden afkomstig uit Den Helder, werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Een 18-jarige inwoner van Den Helder werd aangehouden als verdachte.

De politie heeft meerdere getuigen van het incident gesproken en de recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht. Beide slachtoffers mochten na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 18-jarige verdachte is ingesloten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button