Den HelderPolitiekRegio Noordkop

Help Jan de Boer kennismaken met Den Helder!

Den Helder – Jan de Boer wordt 4 maart geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Den Helder. Regio Noordkop zoekt inwoners die in de periode hierna een favoriete plek binnen de gemeente onder de aandacht van de burgemeester willen brengen.

Samen met Jan de Boer brengt de inwoner een bezoek aan die favoriete plek. Dat kan de haven zijn, het duingebied, maar ook gewoon de speeltuin in de wijk of dat heerlijke visplekje langs de waterkant. Welk stukje Den Helder moet Jan de Boer absoluut kennen?

Een leuke plek in gedachten? Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan kennismaken@regionoordkop.nl. Vermeld uiteraard uw naam en contactgegevens en uw favoriete plek, inclusief een toelichting. Regio Noordkop kiest vervolgens een aantal inwoners uit die na 4 maart met de burgemeester en de camera van Regio Noordkop op stap gaan. De filmpjes worden later uitgezonden via Regio Noordkop TV en komen eveneens online beschikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. had meneer de Boer zelf zich niet een beetje kunnen “inlezen” voordat hij solliciteerde voor deze functie?
    nu komt het al weer erg over als ongeïnteresseerd in de stad zijnde met deze mosterd na de maaltijd actie…..

    1. Nou jij bent toch echt de meest aangewezen persoon met de meest uitgesproken mening die het meeste van zich laat horen .Praat die beste man even bij zou ik zeggen

Back to top button
%d bloggers liken dit: