Jeugd

Online Opvoedcafé over pittige reacties

Den Helder – KopGroep Bibliotheken organiseert samen met de Academie voor Gezin en Relatie een online Opvoedcafé. Daar kunnen ouders gratis aan meedoen.

Gezinscoaches Marina van der Wal en Gideon de Haan zijn iedere laatste dinsdag van de maand bereikbaar om antwoord te geven op vragen over het opvoeden en opgroeien van kinderen en pubers. Dinsdagavond 23 februari staat het thema ‘pittige reacties’ centraal.

Vragen Opvoedcafé
Je geduld verliezen, het overkomt ons allemaal wel eens. En dat kan pittige reacties opleveren, zowel van kinderen als van ouders. Opvoeders kunnen daar soms onzeker van worden. Hoe omgaan met korte lontjes? In het Opvoedcafé krijgen ze praktische tips en horen ze ook waar andere ouders mee worstelen. Zij kunnen via de chat persoonlijke vragen stellen. Dat kan in de groep, maar ook één op één met Marina of Gideon. De coaches: “Met de Opvoedcafés kunnen alle ouders in de Noordkop het gevoel krijgen: zie je wel, ik ben niet gek.”

Meedoen is gratis, inschrijven is noodzakelijk voor het mailen van de inlogcode. Het Opvoedcafé begint 23 februari om 19.30 uur, meer informatie en aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl en www.heldersopvoeden.nl Op 23 maart is er een Opvoedcafé speciaal voor ouders met een samengesteld gezin. Ook daar kan al voor ingeschreven worden.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button