Den HelderZakelijk

Sterkliniek Den Helder heet voortaan AniCura Den Helder

Den Helder – Het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Den Helder werkt sinds 1 februari onder de naam AniCura Den Helder. AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan tachtig dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen dierenarts aan Texelstroomlaan 82a, waar de kliniek al sinds 1999 zit.

Sterkliniek Den Helder is sinds 2017 onderdeel van AniCura, maar bleef onder eigen naam en werkwijze werken. Nu, drie jaar later, is het tijd om de naam AniCura te dragen. De kwaliteitsgedachte van Sterkliniek Dierenartsen, die de verbetering van kwaliteit centraal stelt, wordt gecombineerd met het AniCura kwaliteitsprogramma ‘QualiCura’.

Verbeteren
Renée Hoynck van Sterkliniek Den Helder heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: “Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.”

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button