Den HelderZakelijk

Blokker verhuist naar voormalig V&D-pand

Adverentie

Den Helder – De kogel is door de kerk. Als eerste tekende topman Michiel Witteveen namens de Mirage Retail Group (onder meer Blokker, Intertoys, BCC) het huurcontract met Woningstichting/Helder Vastgoed voor een nieuwe Blokker-winkel in de voormalige V&D.

Zodra dit gebouw, dat de naam Het Warenhuys heeft gekregen, daarvoor gereed is gemaakt, verhuist Blokker binnen enkele jaren vanuit het pand op de hoek Keizerstraat/Beatrixstraat naar de nieuwe locatie. Helder Vastgoed werkt plannen uit om de oude Blokker-winkel daarna een facelift te geven, waarbij op de bovenverdieping mogelijk woningen komen.

Blokker is de eerste huurder die tekent voor Het Warenhuys, maar zeker niet de laatste. Voor de gehele winkelplint van de voormalige V&D hebben zich inmiddels kandidaten gemeld, zowel bestaande als nieuwe ondernemingen.

Bron: Samen Bouwen aan Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button