Den HelderPolitiek

Gemeente Den Helder zoekt nog reserve stembureauleden

Advertentie:

Den Helder – Op 14,15 en 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Vanwege de coronamaatregelen zijn meer mensen op het stembureau nodig om de verkiezingen in goede banen te leiden. De gemeente Den Helder is nog op zoek naar 40 reserve stembureauleden.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Vanwege corona kan niet alleen op 16 maart, maar ook bij een beperkt aantal stemlokalen al op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart worden gestemd. Veiligheid staat immers voorop. Voor een goed verloop van het stemproces is de gemeente nog dringend op zoek naar vervangend stembureauleden, stemmentellers en reserveleden. Eerder besloot burgemeester Jan de Boer dat inwoners die bij de verkiezingen op een kieslijst staan niet mogen helpen op een stembureau.

Aanmelden kan via www.denhelder.nl/stembureauleden

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button