112

Gewonde bij steekpartij in Helderse Breewaterstraat (update)

Advertentie:

Den Helder – Bij een steekpartij in de binnenstad van Den Helder, in de Breewaterstraat, is vrijdagavond een 41-jarige man uit Den Helder gewond geraakt. De dader is voortvluchtig, zo laat de politie weten.

Het incident vond even voor negen uur ter hoogte van het Breewaterplein plaats en de politie rukte direct met meerdere wagens uit. Ook twee ambulances en de Marechaussee reden naar de binnenstad van Den Helder, iets later nog aangevuld met een agent op de motor.

Wat zich precies heeft voorgedaan is nog niet geheel duidelijk, maar een woordvoerder van de politie laat weten dat in elk geval één persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer moest voor behandeling aan het letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis. De persoon was daarbij aanspreekbaar.

Een zoekactie naar een verdachte heeft vrijdagavond niets opgeleverd. De politie was op zoek naar een man met een donkere huidskleur, kort baardje, zwarte parka jas, spijkerbroek en gymschoenen. Mensen met informatie en/of (camera)beelden kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button