Den HelderJeugd

Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo naar Scholen aan Zee

Geeft aftrap Project Comeback

Advertentie:

Den Helder – Leerlingen van het Lyceum aan Zee, uit de klassen 4 en 5 VWO, trappen 27 februari af met Project Comeback, een initiatief gericht op het bevorderen van mentaal welzijn en veerkracht onder jongeren. “We zijn trots te melden dat Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo deze kick-off verzorgt”, zo laat de school weten. “Hiermee hopen we onze leerlingen te inspireren hun persoonlijke doelen na te streven.”

Tegelijkertijd wordt op deze speciale dag het vignet Gezonde School aan Scholen aan Zee uitgereikt. “Dit vignet erkent onze inzet voor het creëren van een gezonde leeromgeving en het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze leerlingen.” Scholen aan Zee heeft speciale aandacht voor de mentale gezondheid van jongeren en zet hiervoor de Gezonde School-aanpak in. Een integrale gezondheidsaanpak waarmee gezondheid terugkomt in de lesstof, in de schoolomgeving, in signalering en in het beleid.

“Deze erkenning als Gezonde School, samen met de lancering van Project Comeback, markeert een belangrijke stap vooruit in onze missie om een ondersteunende en stimulerende omgeving voor onze leerlingen te bieden. Het benadrukt onze toewijding aan zowel hun fysieke als mentale gezondheid, wat essentieel is voor hun algehele welzijn en succes.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button