Jeugd

Voorjaarsvakantie in de bibliotheken

Advertentie:

Den Helder – Voor kinderen is er ook tijdens de voorjaarsvakantie weer allerlei leuks te beleven bij KopGroep Bibliotheken. Zo wordt druk geknutseld bij Voorlezen XL en kan de jeugd meedoen aan een speurtocht van Vos en Haas.

In Bibliotheek School 7 wordt woensdag 21 februari om 15:00 uur Voorlezen XL georganiseerd. Tijdens deze middag wordt een mooi verhaal voorgelezen en kunnen de kinderen daarna gezellig samen knutselen. Deze activiteit is gratis en opgeven is niet nodig en is geschikt voor de jongste jeugd van 0 tot 6 jaar.

Speurtocht Vos en Haas
Tijdens de voorjaarsvakantie (17 tot en met 24 februari) kunnen kinderen van zes tot acht jaar meedoen aan de speurtocht van Vos en Haas in bibliotheek Nieuw Den Helder en bibliotheek Julianadorp. In de bibliotheek moeten de deelnemers op zoek naar de verschillende opdrachten. Met deze opdrachten verdienen de speurders letters, waarmee een codewoord gemaakt kan worden. Na afloop krijgen de speurdertjes een kleurplaat en kunnen hun antwoord achterlaten en zo meedingen naar een prijs. De speurtocht is gratis te doen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Meer informatie over de activiteiten van de bibliotheek is te vinden op de website www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button