Zakelijk

Deen: bezoek supermarkt is geen gezinsuitje

Regio – Een bezoek aan de supermarkt is geen gezinsuitje. Dat stelt supermarktketen Deen op haar website. Zeker in deze periode waarin veel mensen in een beperkte ruimte een risico is. “Wij willen iedereen, met pijn in ons hart, vragen om bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een (gezins) uitje om gezellig boodschappen te doen. Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk ALLEEN boodschappen te doen. Laat gezinsleden thuis als dat kan. Tevens, voor ieders eigen gezondheid, houd afstand van anderen.”

Deen zegt te hopen dat deze crisis snel zal eindigen en “we doen er alles aan om iedereen elke dag te voorzien van de noodzakelijke boodschappen!Het kan voorkomen dat je tegen lege schappen aanloopt. Onze distributiecentra hebben echter ruim voldoende voorraad en onze medewerkers doen hun uiterste best om de schappen zo snel mogelijk aan te vullen. Alle winkels zijn gewoon open tijdens reguliere openingstijden.”

Klik hier voor het volledige bericht van Deen

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button