Den HelderPolitiek

Gemeente Den Helder schrapt bijeenkomsten

Advertentie:

Den Helder – De gemeenteraad en diverse commissies van de gemeente Den Helder komen in elk geval tot 6 april niet meer bij elkaar. Het afzeggen van de bijeenkomsten is een gevolg op maatregelen om besmetting met het coronavirus verder te voorkomen.

Concreet betekent dit dat de komende periode de volgende  bijeenkomsten komen te vervallen: de presentatie van het schetsontwerp van het stadhuis (16 maart), het wijkbezoek aan Julianadorp (17 maart), de regionale raadscommissie Noordkop (19 maart), de commissievergaderingen (23 maart), de lokale informatieavond Regionale Energiestrategie (25 maart), Auditcommissie (26 maart) en de raadsinformatieavond (30 maart).

Bereikbaarheid
Indien de gemeente het noodzakelijk acht om raadsbesluiten nemen, wordt de gemeenteraad daar in een later stadium over geïnformeerd. De invulling hiervan is mede afhankelijk van de wijze welke maatregelen inzake het coronavirus gelden na 6 april. Indien eerder veranderde omstandigheden optreden, wordt de raad hierover ook geïnformeerd.

De griffie van gemeente Den Helder werkt conform de landelijke richtlijnen zoveel mogelijk thuis. Zowel digitaal als telefonisch is de gemeente Den Helder prima te bereiken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button