Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon : “Geluiden uit samenleving goed en welwillend”

Advertentie:

Anna Paulowna – Voor zover bij gemeente Hollands Kroon bekend is, zijn er geen geregistreerde coronapatiënten binnen de gemeentegrenzen. Verder is net als landelijk ook in deze gemeente een keur van maatregelen genomen om besmetting met het virus zo min mogelijk kans te geven.

“De geluiden die we tot nog toe ontvangen uit de samenleving zijn goed en welwillend. Vragen zijn informerend van aard. Nog even zoekend naar wat wel en niet mag en waar wij als gemeente zo goed en zo snel mogelijk antwoord op geven”, aldus een woordvoerster van de gemeente Hollands Kroon.

Ook voor hen is een nieuwe situatie in werken ontstaan. “Op ons kantoor werken wij met een minimale bezetting. Alleen de mensen die er moeten zijn in verband met kritische processen zijn aanwezig. De andere collega’s werken thuis. Bij Hollands Kroon werken we overigens al digitaal, dat kunnen we goed. Onze bedrijfsvoering is daar ook helemaal op ingericht.  Waar nodig, verzinnen we nieuwe oplossingen. Zo werkt bijvoorbeeld ons team Contact nu thuis. Daarvoor is een nieuw tijdelijk nummer ingesteld.”

Trots
Informeren zodra er nieuws op coronagebied is, zowel intern als extern: daar draait het momenteel om binnen de gemeente. “We informeren onze medewerkers zodra er nieuws is en faciliteren hen in het thuiswerken. We zijn trots op de flexibiliteit en creativiteit van onze mensen om zich aan de nieuwe werkelijkheid aan te passen en de dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan.”

Voor meer informatie over het coronavirus:  https://www.ggdhollandsnoorden.nl/infectieziekten/coronavirus.aspx
Voor het laatste nieuws over het coronavirus binnen Hollands Kroon:  www.hollandskroon.nl/coronavirus
Team Contact van Hollands Kroon is momenteel tijdelijk via een andere telefoonnummer te bereiken: 088 – 321 5010.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button