Nieuws

Sportschool geeft les in de woonkamer

Den Helder – Ook alle sportscholen moeten dicht, maar dat betekent niet dat ze stil blijven zitten. Sportingclub Theo Komen uit Den Helder biedt vanaf dinsdag thuislessen aan.

“Het is natuurlijk vreselijk dat bedrijven moeten sluiten en sommige zullen hier vreselijk onder lijden, maar wij gaan jullie toch de mogelijkheid geven om lessen te volgen. Gewoon in de woonkamer”, meldt Gerrit Kooij van de sportschool via Facebook. “Vanaf dinsdag geven we online lessen. Gewoon live op Facebook vanuit onze club. Dus iedereen kan dit in de eigen woonkamer volgen.”

Dinsdagavond om 19:00 uur beginnen ze met Zumba, maar ook Combat, Focus T25 en andere bodyweight varianten volgen de aankomende periode. Hoe mee te doen? “Zorg dat je ruimte hebt in je woonkamer, zet je fles met water klaar, stream onze Facebookpagina op je TV of tablet en voila… een vette workout!”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button