Den Helder

Ziekenhuis opent telefoonnummer voor vragen over Coronavirus

Den Helder – De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft een speciaal telefoonnummer geopend waar patiënten van Noordwest terecht kunnen met vragen over het nieuwe coronavirus. Het nummer is 088 – 085 7777.

Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 – 16.30 uur. Goed om te weten: verandert er iets in de afspraak, dan wordt hierover persoonlijk contact opgenomen met de patiënt. Als dit niet gebeurt, gaat de afspraak gewoon door.

Vermoedt u besmetting met het coronavirus? Kom dan niet naar het ziekenhuis. Algemene vragen over het nieuwe coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800 – 1351.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button