Den Helder

Enkele tientallen lopen mee in Fakkeloptocht

Den Helder – Neem je eigen fakkel mee en als agressie de intentie is, kom dan niet! Dat was de boodschap vooraf die de organisatoren van een fakkeloptocht deelde via Facebook. Dinsdagavond liepen zo’n vijftig deelnemers mee in de tocht. Het bleef gemoedelijk en volgens sommigen zelfs gezellig.

Het was niet bedoeld als protest tegen de coronamaatregelen, maar als manifestatie ‘voor de kinderen’. “Laten we met z’n allen onze krachten bundelen en er een mooie liefdevolle tocht van te maken. De wereld kent al genoeg narigheid.”

De deelnemers liepen van de Draaikolk door Tuindorp, langs Julianaplein en Javastraat en daarna via het Timorpark weer terug richting Draaikolk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button