Hollands KroonPolitiek

Raad Hollands Kroon zet zwaar middel in rond datacenters

Hollands Kroon – De gemeenteraad van Hollands Kroon zet donderdag 18 maart tijdens de raadsvergadering een zwaar middel in rondom het onderwerp datacenters. Op verzoek van Senioren Hollands Kroon, CDA en VVD begint de vergadering met een zogeheten interpellatiedebat.

De datacenters in de Wieringermeer. Er is veel over gezegd en geschreven, maar wat klopt hiervan en wat niet? De fracties van Senioren Hollands Kroon, CDA en VVD hebben daarom voorgesteld om donderdagavond tijdens de raadsvergadering een interpellatiedebat in te lassen. Dit is een zwaar middel om informatie te krijgen van het college over een actueel en gevoelig onderwerp. Het doel is om duidelijkheid te krijgen. Hoogstwaarschijnlijk vindt het debat aan het begin van de vergadering plaats.

De digitale raadsvergadering start om 20:00 uur en is live te volgen via https://bit.ly/38FRGji.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button