112

Fietsster naar ziekenhuis na aanrijding

Den Helder – Een fietser is donderdagochtend in Den Helder aangereden door een bedrijfsbus. De bus wilde wegrijden vanaf de Industrieweg, maar zag de fietser die op het fietspad van de Schootenweg reed over het hoofd.

De vrouw is dusdanig hard gevallen dat ze, na te zijn gestabiliseerd, door een ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto heeft rijdbare schade, de beschadigde fiets is door een bekende meegenomen.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

4 reacties

  1. De situatie is daar voor fietsers niet veilig, er gebeuren regelmatig ongelukken of bijna-ongelukken. Je hebt er als fietser voorrang, maar je kunt daar absoluut niet van uitgaan. Daar zou eens wat aan gedaan moeten worden.

  2. In ieder geval waarschuwingsborden “let op, fietsers!” bij de haaientanden. De automobilisten kijken alleen of er auto’s van links komen en slaan het fietspad daarbij helemaal over. Heel gek, want bij de kruising van de Nijverheidsweg met de Schootenweg gebeuren deze (bijna) aanrijdingen bijna nooit, terwijl het bij de Industrieweg schering en inslag is.
    Misschien iets voor VVN of de Fietsersbond?

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: